vineri, 3 iunie 2011

Lumea pe odnoklassniki.ru

Moldovenii au invadat odnoklassniki.ru cu prostia lor ( majoritatea, nu ma refer la toti ). La noi cum e...Odata ce ti-ai luat calculator, fara doar sau poate trebuie sa-ti faci profil pe acest site, ca de nu, pari ridicol in fata lumii, vezi ca... nu esti intr-un pas cu ea ( poate cu vreo 2 inaintea ei :) ... Ok, nu vreau sa-i judec pe cei care au account pe aceasta retea de socializare, pentru ca am si eu un profil, si sora si majoritatea celor pe care ii cunosc; si chiar nu am nimic impotriva acestui site... Dar ma innebuneste la culme modul in care unii abordeaza modul de a se prezenta pe vestitul odnoklassniki cel de toate zilele...Iata ceva exemple mai jos:


 First of all nu inteleg sensul acestor "pseudonime". Cum vrei sa te gaseasca un prieten sau un "odnoklassnik" cind numele tau e invadat de atitea hieroglife?! Sau inca mai bine... Centrul Parisului s-a transferat in Moldova, in timp ce Soroca a devenit un orasel din Portugalia..."Very nice", ma duc o fuga sa vad cum arata Turnul Eiffel, ca nu stiu daca va mai fi vreodata atit de aproape de mine.... 

ata inca o dovada a "ingeniozitatii si inteligentei"  unor indivizi basarabeni. Cind am vazut pentru prima data acest comment, va spun sincer m-am facut de culoarea la " nu ti daiosh faaa"... Ohh God, it's disgusting... Chiar nu mai vreau sa comentez nimic in legatura cu aceasta imagine... E prea de tot.

De virusul "класс" nici nu mai vorbesc. Parca o vreme se finalizase aceasta goana dupa " clasuri", dar nu...M-am inselat...Nebunia omului e nemuritoare.
P.S. Hai sa nu ne facem natiunea de rusine, ca de asta ne cred atit de " retardati " stranii cei din Europa-nu stim (din nou nu ma refer la toti) sa ne comportam cultural in toate aspectele vietii.

Furat de pe :D SURSA

4 comentarii:

  1. ''we tu si realina nu inteleji ca asai la moda sa bazaresti ?'' :D

    aceasta e imposibil de schimbat ,dar cel putin putem sa ne ridem :P

    RăspundețiȘtergere
  2. :D cei drept, e drepet
    treb măcar sl multumim din cînd în cînd :D

    RăspundețiȘtergere
  3. zici de odnoklassniki? deja observ o transferare masiva a Moldovenilor get-beget pe facebook, unicul site de socializare ce-l consideram demn de cei Buni :D

    RăspundețiȘtergere